Your Magic Blog: Muntah Darah

Thursday 18 July 2013

Muntah DarahSalam pagi ramadhan :)

Muntah Darah


Sharing paranormal... Tersebutlah kisahnya, 2 orang murid QI yg baru beberap hari menerima attunement Sin Ilahi Level Murid, diarahkan untuk merawat seorang macik yang bertandang ke Klinik Aura QI.

Menurut cerita macik ni, dia mengalami sakit perut yang cukup menyeksakan dirinya. Setiap kali sakit perut datang khasnya pada waktu malam, terasa memulas-mulas dan badannya terasa berat dan kebas. Bila minta pijak pun tidak terasa.

Ok. Selesai sesi pengenalan, pesakit pun berbaring di lantai. 2 orang murid ni menyalurkan energy Sin Ilahi secara bersama, sorang dari arah kepala dan sorang pula di perut. Belum pun energy mula disalurkan, baru membaca kalimah syahadah sbg pembuka rawatan, pesakit sudah mula menggeliat kerana sakit perut. Apabila energy mula disalurkan ke tubuhnya, semakin terasa sakit dan memulas perutnya. terlihat wajahnya begitu tegang menahan kesakitan, tangannya keras menggenggam tilam tempatnya berbaring sambil suaranya mengerang kesakitan.

"Nak, macik mau muntah". Kata macik tu. "Nda apa mck. Perasaan saja tu", membalas salah sorng murid ni. Belum byk pengalaman merawat jadi, menjawab ala kadar lah si murid ni.... Ok rawatan diteruskan lagi sehingga beberapa minit.

Tiba-tiba macik tadi tersentak bangun menekap mulut menahan sesuatu yang ingin melompat keluar dari dalam mulutnya. Bergegas salah sorng murid ni mengambil bekas plastik dan menadahkannya di depan macik tadi. " Wuekkkkk!!!" dengan suara yang kuat, mck ni muntah. Darah yang keluar, merah pekat dengan bau yang sangat busuk!. Boleh tercium satu ruangan rumah. Nasib baik ketika itu hanya ada pesakit ini bersama suaminya tanpa ada pesakit lain. 

2 orang murid yg merawat hanya mampu menahan nafas. Mau tutup hidung risau pula pesakit merasa malu. Macik ni muntah beberapa kali, dan masih sama darah merah pekat yang keluar dengan bau yg begitu busuk seolah sudah di peram bertahun di dalam perutnya. Kedua murid yg merawat merasa panik juga, knp pesakit sampai muntah darah. ya biasalah, pengalaman merawat belum banyak. Normal jika merasa panik melihat reaksi pesakit yang ganjil-ganjil.

Tiba-tiba.... " Nak, tolong macik nak! Banyak ular masuk dari pintu mau datang serang macik. Tolong halau!", Macik tadi bersuara dengan nada yang takut dan memelas hampir menangis sambil menunjuk ke arah pintu rumah. Si perawat melihat saja dengan bengung. 'Mana ularnya ni? Ndada pun... Pelik juga perangai macik ni', gumam mereka di dalam hati. Murid-murid ini, mk3 nya belum terbuka jadi tidak dapat melihat dimensi ghaib.

" Ok macik... Tenang ya. Jangan takut, kejap lagi ular tu akan kami halau ", kata mereka sekadar utk menangkan hati pesakit. Penyaluran energy diteruskan lagi beberapa minit. Pesakit kelihatan semakin tenang, tiada lagi muntah darah an tidak lagi nampak ular menjalar mahu datang menyerang.

Rawatan sesi pertama selesai, pesakit pulang dengan dibekalkan sebotol air berenergy.

Hari keesokannya, pesakit datang lagi utk sesi rawatan seterusnya. Beliau mendakwa semalam tidurnya lena, cuma mengalami cirit birit. Rawatan kedua, pesakit tidak lagi merasa sakit perut. Kali ini lain lagi reaksi yang muncul. Pesakit berkeringat deras sehingga basah pakaiannya. Cerita pesakit, malam selepas rawatan kedua badannya terasa panas sangat samapi tidak boleh pakai baju. Walaupun berkipas, masih juga terasa panas.

Rawatan ke tiga. Pesakit semakin baik. Hanya merasa aliran energy halus di tubuhnya petanda bahawa auranya semakin bersih dan lancar. Rawatan diteruskan sehingga hari ke empat bagi memastikan tiada lagi sisa energy negatif yang ada di sistem aura beliau. Rawatan utk beliu ditutup dengan proses Aura Shield.

Macik ini sebenarnya terkena sihir yg dibagi melalui makanan atau minuman. Beliau ada bisnes kantin di sebuah tempat timbang buah kelapa sawit. Bisnesnya laris manis. Cerita biasa orang kita. Bila orang nampak maju, mulalah iri hati dan hasad dengki. Bisnes di tolak, dukun bertindak. Sejak beberapa bulan yang lepas, setiap kali beliau pergi ke kantinnya, dia akan merasa takut dan sakit khasnya bhgn perut.

Barang santet/guna2 mengeram dalam perut beliau, masuk melalui makanan dan minuman. Sistem energy blocking, flow energy jadi terganggu menghasilkan efek negatif pada fizikal, emosi dan jalur-jalur rezekinya. Apabila energi Sin Ilahi disalurkan, sistem energy pesakit diselaraskan, blocking dibuka memaksa barang-barang santet/guna2 keluar melalui muntah darah, cirit birit dan keringan pesakit sehingga bersih. Menurut beliau, sudah beberapa tempat juga dia pergi berusaha untuk mendapatkan rawatan namun tidak menunjukkan hasil yang positif. 

Akhirnya terjumpa dengan perawat QI, walaupun murid yang merawat baru saja mendapatkan attunement, namun rawatan tetap efektif. Semuanya dengan kuasa Allah adanya. Sebagai perawat, kita hanyalah medium utk menyalurkan energy penyembuhannya yang melimpah utk kebaikan sesama manusia. Oleh kerana itu, sebagai medium penyaluran energy, kita harus menjaga diri agar kita dapat menjadi medium penyalur energy yang bersih dan berkualiti kerana sesakti apapun energy yang kita salurkan, andai kita sebagai penyalur kotor maka energy sakti tadi pun akan ikut tercemar dan menghasilkan energy yang sdh downgrade :)

Sekian, salam kasih sayang dari lubuk hati yang terdalam.~ From QI with Love :)

No comments:

Post a Comment

BAHAGIA DAN BERLIMPAH

BAHAGIA DAN BERLIMPAH Kondisi hidup mengikuti kondisi hati. Di sini, hati mewakili emosi dan perasaan. Perasaan itu sifatnya magnetik. Ia ...