Your Magic Blog: Ebook

Ebook

Salam dan selamat datang ke ruangan ini. Moga energy kebahagiaan sentiasa menyelimuti anda :)


Di bawah ini adalah senarai ebook-ebook yang boleh anda miliki. Dapatkan segera ebook-ebook ini. Tambahkan khazanah ilmu dan pengetahuan anda dengan ilmu-ilmu metafizik yang rahsia dan mutakhir.
.

1. Mengungkap Rahsia Mata Ke 3
Harga RM 90

Dalam penulisan ini saya bimbing pembaca untuk mengaktifkan mata ke 3 langkah demi langkah serta cara penggunaannya. Saya tunjukkan juga apakah halangan-halangan yang membuat anda masih belum boleh melihat dengan mk3 walaupun sebenarnya mk3 anda sudah terbuka dengan baik. Ya, ramai a ramai terbuka mk3 nya, tapi masih gagal menggunakannya.. kenapa??? Dalam ebook ini saya share rahsianya.


.
.
.

2. Loncatan Energi (LE)Harga RM 90

Rahsia getaran perasaan yang setiap hari kita pancarkan dan kesan-kesannya kepada semua aspek hidup kita iaitu kesihatan, cinta, rumah tangga, kehidupan sosial, rezeki, ekonomi dan sebagainya. Bagaimana memanfaatkan getaran perasaan dari hati untuk memperolehi hidup yang lebih indah dan membahagiakan? Temui rahsianya di dalam penulisan ini.

Rujukan:

http://www.paranormsmagic.com/2017/05/loncatan-energi-upgrade-diri-dari.html


.
.
.
3. Acupineology: Ternyata Sukses itu Mudah
Ilmu Accupineology, membahas ttg tiga medan utama yg mengawal 3 bidang utama kehidupan. Dengan mengisi medan tenaga tersebut, secara alami aspek-aspek hidup anda akan terpenuhi. Ilmu yg sangat mudah utk dikuasai dan di amalkan.


Harga RM 90

Rujukan :

http://www.paranormsmagic.com/2016/04/acupineology-ilmu-ajaib-yang-membuat.html


.
.
.

4. Lelaki Berkuasa Kuda (LBK)

Harga RM 197

Rahsia seksual dan spiritual. Bagaimana seksual membantu anda untuk mengolah tenaga dalaman demi kesihatan dan kekuatan badan dan mental. Bagaimana seks membantu anda meningatkan level spiritual. Bagaimana agar anda lebih gagah dan perkasa. Bagaimana untuk mengisi semula energi yang terbuang melalui ejakulasi. Bagaimana menentukan jantina anak yang bakal lahir. Bagaimana dan bagaimana seterusnya... Ilmu yang saya kumpulkan hasil pergaulan dan diskusi dengan para Otai ilmu metafizik nusantara, gabungan tradisi timur dan barat. Ilmu yang anda tidak akan jumpa dalam mana-mana buku dan sesi seminar.. Anda wajib memilikinya.

.
.
.


2. Rahsia Kekuatan Asma'ul-Husna


Menerangkan tentang bagaimana Asma'ul Husna berperanan dalam operasi pengaturan alam ini, serta bagaimana memanfaatkan kekuatan asmaul husna untuk manfaat kehidupan anda. Anda sangat perlu mengetahui rahsia bagaimana alam ini beroperasi dan mengambil manfaat daripada sistemnya.Harga RM 90
.
.
.
.
.
Pembelian ebook boleh dilakukan secara online. Ebook akan dikirim ke email anda.
Boleh hubungi Qi Center utk mendapatkan ebook-ebook ini.


No tel : +60 128319486 
Whatsapp : http://qihasna.wasap.my/

Facebook: Umar Paranorms
Instagram: Umar_Paranorms
Twitter: @UmarParanorms
Email: hq.qalamilahi@gmail.com


Salam hormat, salam cinta yang damai :)
.
.
"Aktifkan Kuasa mu, Raihlah Hak Sejati mu untuk Sukses"
.
.
~ Master Umar Paranorms

2 comments:

  1. sy mau byr mas kawin rm30 unk ungkapan rahasia mk3 bias sy perolehi nomor akaun Tuan Guru??sy ewan.

    ReplyDelete
  2. sy bias dihubungin melalui nomor hape 0135715068 kapan saja waktunya.boleh nggak sy dptkan nomor hape Tuan Guru?agar senang kita berkomunikasi...

    ReplyDelete

BAHAGIA DAN BERLIMPAH

BAHAGIA DAN BERLIMPAH Kondisi hidup mengikuti kondisi hati. Di sini, hati mewakili emosi dan perasaan. Perasaan itu sifatnya magnetik. Ia ...