Your Magic Blog: Konsultasi & Terapi Gelombang Aura Qalam Ilahi

Sunday 14 September 2014

Konsultasi & Terapi Gelombang Aura Qalam Ilahi
Salam sejahtera buat anda semua pengunjung blog ini :) 


Manusia adalah makhluk energy. Anda, saya, dia, mereka semua adalah makhluk energy. Setiap aspek diri anda adalah terbina daripada struktur energy pelbagai frekuensi bermula daripada frequensi paling rendah dan padat iaitu badan fizikal anda, kemudian emosi dan fikiran anda. Energy ini dipancarkan oleh pusat-pusat tenaga pada diri manusia yang dikenali sebagai Chakra. Ada 7 Chakra utama yang membentuk tujuh lapisan tubuh manusia. Chakra-chakra ini menjana energy dan menyalurkannya melalui jalur energy yang dipanggil Nadi (Sanskrit) atau titik Meridian (akupuntur china) yg dikatakan ada 72 ribu jumlahnya di seluruh tubuh manusia.


Rajah 1 : Arus tenaga / medan magnetik tubuh manusia

Energy dari chakra-chakra inilah yg akan menggerakkan semua aktiviti manusia. Energy ini yg membuat sel-sel hidup dan organ-organ tubuh boleh berfungsi. Energi ini jugalah yang menentukan keseimbangan emosi dan fikiran anda serta aspek spiritual anda yang lebih tinggi. Lebih jauh daripada itu, energy yang memancar menjadi medan magnetik di sekitar tubuh anda ini juga yg akan menentukan bagaimana keadaan hidup anda termasuklah hubungan cinta dan sosial, rezeki, kerjaya, keselamatan, dan lain-lain aspek hidup lainnya. Memahami ilmu aura itu adalah memahami diri sendiri, kehidupan dan alam ini.
Melalui program ini, para master panel perawat akan: 

1. Menganalisa keadaan chakra-chakra anda dgn kaedah khas. 
2. Sesi konsultasi 
3. T erapi gelombang aura utk membantu penyakit atau masalah yang anda hadapi.


Apa penyakit dan masalah yang boleh diubati dan diselesaikan dgn Terapi Gelombang Aura??? 


Boleh dikatakan SEMUA penyakit dan masalah secara teorinya, kerana The Law Of Physics Quantum menyatakan bahawa SEMUA ADALAH ENERGI, termasuklah semua level penyakit fizikal, emosi, fikiran mahupun spiritual ( jin/saka, sihir, dan semua yang berbau ghaib), dan semua permasalahan kehidupan.


Rajah 2 : Ilustrasi Aura Manusia

Sila hubungi saya dan Panel Master Perawat berikut utk keterangan lanjut ttg program ini, mahupun untuk mendapatkan konsultasi serta Terapi Gelombang Aura. Konsultasi dan Terapi boleh dilakukan secara berdepan mahupun jarak jauh. 


Panel Master Perawat utk Program ini: 

Nama & FB masing-masing; 

En. Nasiri Nas Yak Asliey
En. Amran Amran QI
En. Mohd Shafie Cupi Ketchum
Pn. Hasmina Teratai Putih
Pn. Rusnani Rus Anne
Pn .Zabidah Aura Primas
Pn. Jamilah Jamilah Abd Wahid
Pn. Anna Anna Suhana
Pn. Dhia Dhia Vivadea
Cik. Fazrenie Renny Fazrenie
Cik. Wan Wan Azrina
Cik. Nooren Nooren Aman


Silakan hubungi kami. Semoga anda mendapat jawapan dan penyelesaian penyakit atau masalah hidup yang anda alami selama ini melalui usaha ini. 


Kita berusaha dgn ilmu dan daya yang ada, Tuhan jugalah yang menentukan hasil akhirnya. 


Salam kasih sayang tulus tanpa batas dari hati nurani 
~ from QI with LoveNo comments:

Post a Comment

BAHAGIA DAN BERLIMPAH

BAHAGIA DAN BERLIMPAH Kondisi hidup mengikuti kondisi hati. Di sini, hati mewakili emosi dan perasaan. Perasaan itu sifatnya magnetik. Ia ...